Skip Navigation LinksEtkinlikler

27 Ekim 2023 Cuma, gün bitimi başvurular sona erecektir.

Festival 3 - 7 Kasım 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

3 Kasım 2023

Açılış ve Piyano Dinletisi (Maka Rothery)

Saat: 18:30
Yer: Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı

Giriş Ücretsizdir.

4 Kasım 2023

Piyanist Rauf Kasımov (Açık Ders)

Detaylı Bilgi

Piyanist Rauf Kasımov'un önceden belirlenmiş üç öğrenci ile tüm katılımcılara yönelik gerçekleştireceği açık ders.

Piyanist  Rauf Kasımov'un açık dersine katılmak isteyen katılımcılargulsinonaypiyanofestivali@emu.edu.tr e-posta adresinden başvuru yapabilirler. Katılım ücreti 150 TL'dir.

Festival konserlerine katılan katılımcılar, Rauf Kasımov'un açık dersine ücretsiz katılabilirler.
Saat: 16:00 - 18:00

Gülsin Onay Piyano Çalıştayı

Gülsin Onay Kimdir?

Piyanist Gülsin Onay ile bireysel çalıştaya katılmak isteyen katılımcılar, gulsinonaypiyanofestivali@emu.edu.tr e-posta adresinden başvuru yapabilirler. (katılımcı sayısı 8 kişi ile sınırlıdır.)
Çalıştay ücreti 1,800 TL dir.

Piyanist Gülsin Onay gerçekleştireceği atölye çalışmasına katılarak bireysel ders yapmak isteyen kişilerin, BİREYSEL DERS başlığı ve çalacağı eserin video bağlantısı ile birlikte en geç 27 Ekim 2023 tarihine kadar, gulsinonaypiyanofestivali@emu.edu.tr e-posta adresine göndermesi gerekmektedir. Gülsin Onay çalışacağı öğrencileri kendisi belirleyecek ve sayı 8 kişi ile sınırlı olacaktır.
Gülsin Onay bireysel çalıştayına katılan katılımıclar, Gülsin Onay resitalini ücretsiz izleyebilecekler.
Saat: 10:00 - 19:00
Yer: DAÜ Müzik Bölümü Koro Odası

6 Kasım 2023

Eser Öktem ve Atakan Sarı Piyano Dört El Konseri.

Detaylı Bilgi (Jüri Üyesi)

Giriş ücreti 150 TL olup biletler Kıbrıs Polifolik Korolar Derneğinden ve Girişte Gişeden temin edilebilir.

Saat: 20:00 - 21:00

7 Kasım 2023

Doç. Dr. Tayfun İlhan Piyano Atölyesi

Detaylı Bilgi (Jüri Üyesi)

Doç. Dr. Tayfun İlhan ile bireysel çalıştaya katılmak isteyen katılımcılar, gulsinonaypiyanofestivali@emu.edu.tr e-posta adresinden başvuru yapabilirler. (katılımcı sayısı 6 kişi ile sınırlıdır.)
Çalıştay ücreti 1,000 TL dir.

Doç. Dr. Tayfun İlhan'ın gerçekleştireceği atölye çalışmasına katılarak bireysel ders yapmak isteyen kişilerin, BİREYSEL DERS başlığı ve çalacağı eserin video bağlantısı ile birlikte en geç 27 Ekim 2023 tarihine kadar, gulsinonaypiyanofestivali@emu.edu.tr e-posta adresine göndermesi gerekmektedir. Doç. Dr. Tayfun İlhan çalışacağı öğrencileri kendisi belirleyecek ve sayı 6 kişi ile sınırlı olacaktır.
Doç. Dr. Tayfun İlhan'ın gerçekleştireceği atölye çalışmasına katılan katılımcılar, Eser Öktem ve Atakan Sarı Piyano Dört El Konseri'ne ücretsiz katılabilirler.
Saat: 10:00 - 18:00

Kapanış Konseri: Gülsin Onay Resitali

Gülsin Onay Kimdir?

• Jüri değerlendirmeleri
  • Saat 17.00'da  yarışma sonuçlarının açıklanması
  • Festival Kapanış Konseri. Saat  20.00'da Gülsin Onay'ın gerçekleştireceği solo resital.

Giriş ücreti 300 TL olup biletler Kıbrıs Polifolik Korolar Derneğinden ve Girişte Gişeden temin edilebilir.

Saat: 20:00 - 21:30